Meer views voor je Youtube video’s dat kan!.

Om te zorgen dat u meer succes krijgt met Youtube moet u zich gaan focussen op dingen die werken. Stop met uw tijd te besteden aan zaken die u niet helpen.

Vandaag ga ik het makkelijker voor u maken om actie te ondernemen. Alles wat jij u doen is 10,15 of misschien 20 minuten vrij maken om 1 of alle onderstaande stappen uit te voeren.

 Hoe meer stappen u uitvoert, hoe meer succes u gaat hebben.

 

Waarschijnlijk heeft usommige stappen al uitgevoerd, maar ik garandeer niet allemaal. Als u ze wel al allemaal uitgevoerd hebt laat me dat dan in een reactie weten en beter nog! Geef mij uw extra tips.

 

Actie #1: Zorg voor een klik bare link in het begin van je video beschrijving. ( 5 min)

Waarom is dit belangrijk? Als u geen klikbare link naar uw website in je video beschrijving hebt staan, dan mist u een goede manier om bezoekers naar uw website te trekken. Uiteindelijk willen we allemaal dat mensen onze website bezoeken.

Klikbare link toevoegen in de beschrijving van je Youtube film.

  1. Log in op je YouTube kanaal. Heeft unog geen YouTube kanaal klik dan hier en kijk naar mijn video voor de uitleg.
  2. Klik op de pijl naar beneden naast uw naam en foto. Nu komt een rij met mogelijkheden te voorschijn. Klik hier op mijn kanaal.
  3. Nu komt u in het scherm waar uw video’s staan. Klik naast de video waarvan u de video beschrijving wilt aanpassen op bewerken. Aan de linkerkant onder de video ziet u de titel staan en beschrijving.
  4. In het vak van de beschrijving voer u uw website url in. Zorg ervoor dat er voor dat u uw video beschrijft een link naar uw website komt te staan. Deze link dient altijd als eerste http:// te bevatten waardoor de link klikbaar wordt en meer bezoekers naar uw website zal trekken.

Actie #2 : Maak gebruik van aantekeningen in je YouTube video’s. ( 10 min)

Waarom is dit belangrijk:  Dit is belangrijk omdat u de kijkers van uw video’s verwijst naar andere video’s van u.

Daardoor brengen uw klanten meer tijd door met uw video’s en op uw kanaal waardoor Google en Youtube er van uit gaan dat u goed content hebt en u een hogere ranking geven.

Maak gebruik van aantekeningen in YouTube video’s.

  1. Als u wilt weten hoe u gebruikt maakt van  aantekeningen in je YouTube video’s <<<<<<<<klik dan hiervoor.

 Actie #3: Koppel uw Youtube account aan uw twitter account.  ( 5 min)

Waarom is dit belangrijk: Dit is belangrijk omdat zodra iemand een reactie achter laat op uw video of uw video leuk vindt dit automatisch getweet wordt. Volgt u mij al op Twitter? Door deze automatische tweets komen uw video’s weer bij meer mensen onder de aandacht wat weer meer bezoekers oplevert.

Koppel uw Youtube account aan je Twitter account:

  1. Log in op uw Youtube kanaal.
  2. Klik aan de linkerkant op Sociaal netwerk. Onder uw accountnaam aan de linkerkant van u scherm staat een lijst met mogelijkheden klik hier op de tekst “sociaal netwerk”
  3. Klik op verbinden bij het logo van Twitter. Als u hier op klikt zal Twitter toestemming vragen om voor deze app de toegang te autoriseren.  
  4. Geef aan wat er weergegeven mag worden. Mogen alleen de vind ik leuks worden weergegeven? of ook andere dingen?

De sleutel tot succes is ACTIE! Probeer 1 van de bovenstaande punten en laat mij horen of het voor u werkt.

 

Wilt u punten toevoegen aan deze lijst? Laat het horen in een reactie.

 

Als u dit artikel nuttig vond, deel het dan alsjeblieft met uw vrienden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel nu!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *